Fläskkorv och rotfrukter i kryddpepparbuljong

Fläskkorv och rotfrukter i kryddpepparbuljong

Gör så här

1. Koka upp buljong med lagerblad och kryddpeppar.
2. Tillsätt kålrot och morötter som får sjuda ca 10 min under lock. Tillsätt majrova och potatis och låt rotfrukterna sjuda tills de är mjuka ca 20 min. Det går också bra att använda en fast vinterpotatis.
3. Häll i grädde och låt buljongen koka upp. Red med maizena utrört i lite vatten.
4. Lägg i korvbitarna och smaka av med salt och peppar. Låt grytan koka upp.
5. Rör ihop ingredienserna till kvargsenapen och servera till grytan.

Serveringsportion ca: Gryta 465, kvarg-senap 12 g
Källa: Arla Köket Senior 2:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen