Fläskkarré med rotselleri- och saltgurkssallad samt senapsås

Fläskkarré med rotselleri- och saltgurkssallad samt senapsås

Gör så här

1. Krydda köttet med kryddorna, salt, peppar och vitlök. Bryn i smör.
2. Tillaga i ugn, 110° till en innertemperatur på 67°. Låt vila ca 5 min, skär i skivor.
3. Lägg rotsellerin i bleck. Ringla över olja, salt och peppar. Rosta i ugn, 175° ca 25 min eller tills den är mjuk. Låt svalna.
4. Blanda rotsellerin med saltgurka, spenat, valnötter och dragon.
5. Blanda gräddfil, senap och vinäger. Smaka av med salt och peppar.
Servera fläskkarrén med rotselleri- och saltgurkssallad och senapssås.

Källa: Årets kock 2012

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen