Fläskfilégryta med dragon

Fläskfilégryta med dragon

Gör så här

1. Bryn köttbitarna runt om i smör. Stek champinjoner. Lägg i en gryta och låt vila.
2. Blanda crème fraiche, grädde, dragon och chutney. Salta och peppra. Häll blandningen i grytan. Låt puttra ca 10 min. Lägg i sockerärtor och purjolök ca 3 min före servering.
3. Servera med ris, gärna utblandat med lite vildris.

Serveringsportion ca: Gryta 370 g, ris 180 g
Källa: Arla Köket Senior 2004:01

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen