Fläskboggryta med plommon och rosmarin

Fläskboggryta med plommon och rosmarin

Gör så här

1. Fräs lök och svamp i smör.
2. Tillsätt buljong och koka upp. Red av med vetemjöl och låt koka i ca 5 min.
3. Tillsätt grädde, kött och plommon. Koka i ca 10 min. Smaka av med rosmarin,
salt och peppar. Strö över persilja innan servering.
4. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. Servera med ris och gärna ångkokta rotfrukter. Garnera med persilja.

Serveringsportion ca: Gryta 200 g, ris 150 g
Källa: Arla Köket Äldre 1:2006

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen