Fiskrullader under basilikatäcke

Fiskrullader under basilikatäcke

Gör så här

1. Blanda crème fraiche, tomatpuré, basilika, ost och rivet bröd. Smaka av med salt och peppar. Låt stå i kylen och svälla ca 30 min.
2. Koka morotsstavarna i ånga i ugnen tills de är mjuka, ca 8 min. Kyl.
3. Fördela morotsstavar och persilja på fiskfiléerna (en morotsstav per filé). Salta och peppra.
4. Rulla ihop. Ställ rulladerna tätt ihop i bleck.
5. Koka fisken i ugnen i ånga ca 5 min. Häll av vätskan.
6. Fördela crème fraicheblandningen över fiskrulladerna. Grädda i ugn, 150° ca 10 min.
7. Koka potatisen. Sönderdela till mos.
8. Värm mjölk och tillsätt den samt smör och dill. Smaka av med salt och peppar.

Serveringsportion ca: Fiskrulad 190g, potatismos 250 g
Källa: ArlaKöket Lunch nr 2 -99

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen