Fiskpinnewrap

Fiskpinnewrap

Gör så här

1. Koka potatisen. Förväll morotsstrimlorna lätt och kyl. Blanda morötterna med matyoghurt, kaviar och gräslök.
2. Stek fiskpinnarna och dela i mindre bitar.
3. Värm ev tortillabröd enligt anvisning på förpackningen.
4. Mosa den nykokta potatisen på tortillabrödet, klicka på lite smör och salta. Lägg på yoghurtsås och fördela bitar av fiskpinnar över. Vik eller rulla ihop till wraps.

Serveringsportion: 1 wrap väger ca 350 g

Källa: Arla Köket Skola 1:2000

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen