Fiskmousse med räkor och curry

Fiskmousse med räkor och curry

Gör så här

1. Blötlägg gelatinblad i vatten.
2. Blanda fisk, räkor, ärtor och curry.
3. Vispa grädde och crème fraiche var för sig till hårt skum.
4. Blanda grädden och crème fraiche och vänd ner i fiskblandningen. Smaka av med salt och peppar.
5. Krama vattnet ur gelatinbladen. Smält dem i t ex vattenbad. Vänd ner gelatinbladen i fisk- och gräddblandningen. Häll upp i vattensköljda formar ca 1,5-2 l och ställ i kylen ca 2,5 tim.
6. Blanda matyoghurt, socker och hackad mynta.
7. Servera med pressad potatis.

Serveringsportion ca: Mousse 170 g, sås 0,6 dl, potatis 150 g
Källa: Arla Köket Senior nr 2 2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen