Fiskgratäng med räkor

Fiskgratäng med räkor

Gör så här

1. Lägg fisken i smorda bleck, salta och peppra. Stek fisken i ugn, 175° ca 15 min.
2. Koka potatisen. Mixa till mos.
3. Spritsa potatismoset längs kanterna på blecket där fisken ligger.
4. Gör en sås av smör, mjöl, grädde och mjölk och lite spad från räkorna. Lägg i dillen. 5. Lägg räkorna på fisken. Häll såsen över räkorna.
5. Lägg skivade tomater och riven ost överst.
6. Tillaga i ung, 225° ca 15 min eller till osten har fått fin färg.

Källa: Förskola 2011


Serveringsportion: ca 470 g

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen