Fiskgratäng med prästostpotatis och ansjovis

Fiskgratäng med prästostpotatis och ansjovis

Gör så här

1. Vispa alla ingredienser till prästostpotatisen i en blandare. Smaka av med salt. Lägg potatis i två rader på smorda bleck.
2. Fördela fisken mellan potatisen. Salta och peppra. Slå gärna på lite av ansjovislagen.
3. Lägg på grönsaker, purjolök, dill och ansjovis.
4. Blanda hälften av ostsåsen med chilisås. Häll på ostsåsen och ost- och chilisåsen i ränder.
5. Baka gratängen i ugn på 180° i ca 35 min.

Serveringsportion ca: 435 g
Källa: Arla Köket Äldre 2003:1

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen