Fiskgratäng med fänkål och spenat Laktosfri

Fiskgratäng med fänkål och spenat Laktosfri

Gör så här

1.Koka fänkålen i buljong, vinäger och kryddor tills den är al dente ca 5 minuter. Sila av buljongen och spara den. Blanda fänkålen med spenaten på bleck. Krydda.
2. Salta fisken och lägg den på grönsakerna.
3. Blanda ostcrème, buljongen och maizena, lägg på fisken.
4.Grädda i ugn, 200° ca 25 min. Koka bulgur. Garnera gratängen med tomathalvor och färska örter.
Servera fisken med bulgur.

Serveringsportion ca: fiskgratäng 300 g, bulgur 140 g
Källa:Arla Köket ostcrème 2011

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen