Fiskfilé med krämig ört- och limesås

Fiskfilé med krämig ört- och limesås

Gör så här

1. Blanda ingredienserna till såsen. Smaka av med limesaft, salt och peppar. Låt stå kallt ca 2 timmar, gärna över natten.
2. Vänd fiskbitarna i mjöl. Salta och peppra. Stek dem i smör.
3. Koka potatisen.
3. Servera med potatis, ört- och limesås och sallad.

Serveringsportion: fisk ca 100 g, sås ca 0,4 dl , potatis ca 200 g,

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen