Fiskfilé med kokosmjölk och lime

Fiskfilé med kokosmjölk och lime

Gör så här

1. Fräs lök, vitlök och chili i smör- & rapsolja. Tillsätt tomater, limejuice, fiskfond och limeblad och låt koka några min. Tillsätt kokosmjölk och koka upp. Tillsätt matyoghurt, krydda och red av med maizena.
2. Koka fiskfilén på bleck i ugnen, häll av spadet.
3. Häll över såsen och servera med jasminris. Strö över hackad koriander innan servering.

Serveringsportion: ca 650 g, inkl 1,5 dl mjölk, 100 g sallad, 1 knäckebröd och 50 g lätt & lagom
Källa: Arla Köket Fisk

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen