Fiskfilé i rosa sås med soltorkade tomater och oliver

Fiskfilé i rosa sås med soltorkade tomater och oliver

Gör så här

1. Koka upp fiskbuljong och hummerfond och häll i grädde och mjölk. Tillsätt tomatpuré, tomater och oliver. Krydda med salt och citronpeppar och låt koka.
2. Smörslunga kulpotatisen med basilika.
3. Koka fiskfilén och servera med såsen och den smörslungade potatisen.

Serveringsportion: ca 365 g

Källa: Arla Köket Fisk

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen