Fiskfärs med harissa och fruktig raita

Fiskfärs med harissa och fruktig raita

Gör så här

1. Se till att alla ingredienser är kylskåpskalla till fiskfärsen. Blanda färs med ägg, grädde och salt i en blandare. Blanda ihop färsen snabbt,smaksätt med harissa.
2. Lägg färsen i smorda formar och täck med plast eller folie. Tillaga färsen i ugn, 150° till en innertemperatur av 60°.
3. Rör ihop färskost och matyoghurt. Vänd i mango och tomat, smaksätt med lime.
4. Servera med basmatiris och gärna en sallad.

Serveringsportion ca: Färs 90 g, raita 60 g, ris 120 g
Källa: Arla Köket Senior 2:2005

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen