Fiskburgare med paprikasås

Fiskburgare med paprikasås

Gör så här

1. Blötlägg ströbröd i grädde och ställ i kylen ca 20 min. Blands ströbrödet med fiskfärs, paprika, koriander och ägg. Smaka av med salt och peppar.
2. Forma färsen till burgare à ca 160 g. Stek dem i ugn, 150° ca 25 min.
3. Koka upp buljong och crème fraiche. Red av med mjöl. Koka på svag värme ca 5 min. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt ris.
Tips: Tänk på att försöka hålla samma temperatur på ströbrödblandningen, färs och ägg, dvs ca +4°.

Serveringsportion ca: Burgare 1 st 130 g, sås 1 dl, ris 150 g
Källa: Arla Köket Senior nr 2 2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen