Fiskburgare med ost och sötstark ananasdressing

Fiskburgare med ost och sötstark ananasdressing

Gör så här

1. Låt ströbröd svälla i mjölk. Tillsätt ägg, ost, färs och gräslök. Krydda med salt och peppar. Forma färsen till burgare. Stek burgarna i smör eller lägg dem i smorda bleck och stek i ugn, 225° ca 8 min.
2. Rör ihop ingredienserna till dressingen.
3. Rosta potatis på smorda bleck i ugn, 225° ca 30 min.
4. Servera burgarna i grovt bröd med kålsallad, gurka, ananasdressing och potatis.

Serveringsportion: fisk 105 g, dressing 40 g, tillbehör 250 g
Källa: Arla Köket Junior 2:2003

Tips! Lite cayenne i såsen ger extra sting.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen