Fiskbullar i varm kaviarsås

Fiskbullar i varm kaviarsås

Gör så här

1. Koka upp buljong från fiskbullar och purjolök.
2. Vispa ner crème fraiche och red med majsstärkelse utrört i lite vatten. Tillsätt kaviar och smaka av med peppar och ev lite salt.
3. Ånga fiskbullarna varma i ugn och blanda med såsen.
4. Koka potatis i saltat vatten.
5. Värm mjölk och smör i en kastrull.
6. Vispa potatis och smörmjölken fluffigt i en blandare. Smaksätt med salt.
7. Häll smält smör över broccoli. Servera till fiskbullarna och potatismoset.

Serveringsportion ca: Fiskbullar och sås 175 g, potatis 150 g, broccoli 95 g
Källa: Arla Köket Skola-Förskola 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen