Fisk med paprikagryta från Jugoslavien

Fisk med paprikagryta från Jugoslavien

Gör så här

1. Fräs lök, vitlök, vitkål och kryddor i smör. Tillsätt tomatpuré och grädde. Koka på svag värme ca 5 min. Tillsätt paprika. Smaka av med salt och peppar.
2. Vänd fiskfiléerna i mjöl och stek dem i smör. Salta och peppra samt strö över örtkrydda.
3. Servera med kokt ris.

Serveringsportion ca: paprikagryta 180 g, fiskfilé 80 g, ris 120 g
Källa: Arla Köket Junior 1:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen