Fisk i ugn med kräfttsatsiki

Fisk i ugn med kräfttsatsiki

Gör så här

1.Blanda gurka och salt och låt dra ca 15 min.
2.Pressa ur vätskan från gurkan och blanda med kräftstjärtar, matyoghurt och vitlök. Smaka av med peppar.
3.Lägg fisken på bleck och pensla med smör. Salta och peppra. Tillaga fisken i ugn, 225°, 5-10 min.
4.Koka riset.
Servera fisken med kräfttsatsiki, ris och sallad.

Serveringsportion ca 485 g (145 g fisk, 210 g ris, 130 g tsatsiki)

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen