Fisk- och bananpudding

Fisk- och bananpudding

Gör så här

1. Koka potatisen. Mosa den och tillsätt crème fraiche och ägg. Späd ev med lite mjölk.
2. Fräs purjolök, majs, paprika och curry i smör. Tillsätt grädde och låt puttra några minuter. Blanda fräset med moset. Smaka av med salt och peppar.
3. Fördela moset i smorda bleck.
4. Koka fisken i ugnen i ånga ca 5 min. Låt svalna. Blanda fisk och banan i moset.
5. Strö över ströbröd och/eller mandel. Grädda i ugnen vid 175°C ca 30 min.
6. Servera med smält smör och sallad eller annan grönsak.

Serveringsportion: Fiskpudding ca 250 g, smält smör ca 1 msk, sallad ca 50 g

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen