Fina fiskpuddingen med skirat smör

Fina fiskpuddingen med skirat smör

Gör så här

1. Koka en gröt av risgryn, vatten, mjölk och vispgrädde. Låt svalna.
2. Blanda gröt, fiskkött och ägg.
3. Tillsätt räkor och dill. Smaka av med salt och peppar.
4. Häll smeten i smorda bleck.
5. Tillaga i ugn, 175º ca 40 minuter.
6. Servera med skirat smör.

Serveringsportion ca: Fiskpudding 280 g, smör 25 g
Källa: Det ska vara gott att bli gammal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen