Färskosttårta med avokado och mango

Färskosttårta med avokado och mango

Gör så här

1. Mixa kavring och majstortilla till smulor, tillsätt smöret och mixa tills det blandats. Tryck ut massan i runda formar med löstagbar botten. Ställ kallt i 30 minuter.
2. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten.
3. Skär äpplena i 1x1 cm stora kuber. Doppa dem snabbt i kokande vatten med hälften av citronjuicen. Låt kallna.
4. Dela avokadon och mangon i lika stora bitar som äpplena. Pressa lite cironsaft över avokadon så att den inte mörknar.
5. Krama ur gelatinbladen och smält dem i lite crème fraiche. Blanda resterande mängon crème fraiche med kvarg. Rör ner gelatinet och rör tills det har blandats väl.
6. Blanda försiktigt ner de övriga ingredienserna. Smaka av med salt och peppar.
7. Häll massan i formarna. Ställ kallt att stelna ca 5 timmar.
Servera cheesecake med källarrökt ytterlår av nöt eller gravad lax och sallad.

Serveringsportion ca: Färskosttårta 145 g, källarrökt ytterlår 75 g, sallad 50 g
Källa: Kesella i New York

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen