Färskostkaka med rårörda björnbär och grädde

Färskostkaka med rårörda björnbär och grädde

Gör så här

1. Rör ihop alla ingredienser till ostkakan och häll upp i smorda bleck eller formar.
2. Grädda i ugn på 175° i ca 25 min tills ostkakan precis har stannat.
3. Rör ihop björnbär och socker.
4. Vispa grädde lätt och servera till färskostkakan och björnbären.

Tips: Dekorera gärna med rostade mandelspån.


Serveringsportion ca: Kaka 100 g, bär 60 g, grädde 20 g
Källa: Arla Köket äldre 2:2003

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen