Färskostbiff med snabb lingonchutney

Färskostbiff med snabb lingonchutney

Gör så här

1. Blanda cottage cheese, ägg, tomatpuré och mjöl. Smaka av med salt och peppar.
2. Forma smeten till biffar, gör ett hål och lägg i osten.
3. Panera biffarna i quinoapuffar.
4. Stek biffarna i smör.
5. Blanda ingredienserna till chutneyn.
6. Dela potatisen i klyftor och lägg i bleck. Ringla över olja. Salta och peppra. Tillaga i ugn, 225° ca 30 min.
Servera biffarna med klyftpotatis, lingonchutney och matyoghurt.

Recept: Linda Klasson, Bergfotens skola, Tyresö
Källa: Kock i skolan 2011/Skolmat till 100

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen