Färsbiff med yoghurtsyrade grönsaker

Färsbiff med yoghurtsyrade grönsaker

Gör så här

1. Koka upp ättika, socker och vatten. Låt kallna. Häll ättikslagen över grönsakerna och låt dra, gärna över natten.
2. Sila bort lagen och blanda de syrade grönsakerna med matyoghurt.
3. Blanda färs med salt och peppar. Forma till biffar och stek i smör på stekbord.
4. Smält 1/3 av smöret och mixa det slätt med persilja.
5. Vispa det gröna persiljesmöret med resterande smör under kraftig vispning. Smaka av med salt och worchestershiresås.
6. Koka potatis i saltat vatten. Smält smör och värm mjölken däri. Häll av potatisvattnet och vispa moset fluffigt med den varma smörmjölken. Smaka av med salt och peppar.

Serveringsportion ca: 410 g
Källa: Arla Köket Senior 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen