Färs- och grönsaksfylld paprika med fänkålssallad

Färs- och grönsaksfylld paprika med fänkålssallad

Gör så här

1. Fräs nötfärs och grönsaker i smör.
2. Tillsätt vitlök och kryddor och fräs i ytterligare någon minut.
3. Tillsätt crème fraiche och ev lite vatten. Låt puttra några minuter. Det skall bli en kort och saftig röra.
4. Skär av stjälken på paprikorna så det blir ett lock. Kärna ur. Skär botten jämn så de kan stå.
5. Fyll paprikorna med röra och strö över ost.
6. Gratinera i ugnen vid 175° ca 12 min.
7. Lägg ev på locket vid servering. Blanda salladen. Rör ihop dressingen och smaka av med ingefära, salt och peppar.
8. Servera med kokt ris eller rostade potatisklyftor.

Serveringsportion ca: Fylld paprika 120 g, fänkålssallad 80 g, ris 160 g
Källa: ArlaKöket Lunch nr 2 -99

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen