Falulåda med senapssmör

Falulåda med senapssmör

Gör så här

1. Blanda alla ingredienser till smöret. Smaka av med salt och peppar. Rulla smöret till en rulle à ca 3 cm i diameter i smörpapper. Lägg i frysen minst 2 timmar.
2. Fräs lök i smör. Tillsätt buljong, koka upp. Red av med mjöl och koka ca 5 min. Rör i grädde och koka ytterligare 5 min. tillsätt potatis och värm. Smaka av med gräslök, salt och peppar.
3. Fräs korv och lök i smör.
4. Skiva senapssmöret i ca 1,5 cm breda skivor. Lägg korven på ena sidan av tallriken eller lunchlådan och stuvad potatis på den andra. Lägg på senapssmöret. Servera tillsammans med varma morötter.

Serveringsportion ca: Smör 10 g, potatis 200 g, fräs 130 g, morötter 60 g
Källa: Arla Köket Lunch 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen