Falukorvswok med rotfrukter

Falukorvswok med rotfrukter

Gör så här

1. Bryn rotfrukter och potatis i smör på stekbord, salta och peppra.
2. Lägg grönsakerna på smorda bleck.
3. Stek korv och fördela på blecken. Blanda ner crème fraiche innan servering.

Tips: Man kan steka rotsaker och potatis i het ugn med lite smör. Fyll då inte blecken för mycket och rör eller skaka någon gång. 225°C i 10-15 min beroende på storlek. Krydda och lägg ihop grönsakerna med korv och crème fraiche alternativt toppa med crème fraiche.

Serveringsportion ca: 350 g
Källa: Arla Köket Skola-Förskola 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen