Falukorv med blomkålspotatis

Falukorv med blomkålspotatis

Gör så här

1. Stek falukorvsskivorna på smorda bleck i ugn, 175° ca 10 min.
2. Koka upp buljong och grädde. Tillsätt senap och smaka av med salt och peppar.
3. Red såsen med maizena utrört i lite vatten och vispa sist ner crème fraiche.
4. Ånga potatis och grönsaker varma i ugn och häll över i djupa bleck.
5. Slå den varma stuvningen över.

Serveringsportion ca: Korv 80 g, potatis 200 g
Källa: Arla Köket Skola-Förskola 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen