Falukorv med asiatisk touch

Falukorv med asiatisk touch

Gör så här

1. Dra skinnet av falukorven och skär den i skivor.
2. Fördela äppelklyftor, majs och purjolök på smorda bleck.
3. Häll över ostsås och strö över ost.
4. Fördela korvskivorna överst i blecken.
5. Blanda samman ingredienserna till glazen och pensla den på korven. Strö över kokosflingor.
6. Stek i konv.ugn vid 175°C ca 15 min.
7. Servera med ris eller nudlar.

Serveringsportion ca: Falukorv med asiatisk touch 250 g, ris 180 g
Källa: Arla Köket Skola 2:2000

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen