Espressorulle med hallon och vaniljfyllning

Espressorulle med hallon och vaniljfyllning

Gör så här

1. Smält chokladen.
2. Lös kaffe i vatten.
3. Vispa äggulor och socker poröst.
4. Tillsätt den smälta chokladen och kaffeblandningen, valnötter och kaffebönor.
5. Vispa äggvitorna till hårt skum, vänd försiktigt ner dem i chokladblandningen.
6. Bred ut smeten på plåtar med bakplåtspapper och grädda i ugnen vid 200ºC ca 12-15 min.
7. Vänd upp rulltårtorna på sockrat papper och låt svalna.
8. Vispa såsen och blanda med hallonen.
9. Fördela fyllningen på rulltårtorna och rulla ihop med hjälp av papperet.
10. Pudra över kakao.

Serveringsportion ca: Rulle 190 g
Källa: VIP-Boken

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen