Enchiladas med kycklingröra

Enchiladas med kycklingröra

Gör så här

1. Blanda gräddfil med salsasåsen, smaka av med salt och chilipeppar. Ställ svalt minst en timme.
2. Bland kycklingkött med cottage cheese, vitlök, lök, chilipulver, paprikapulver, paprika och champinjoner.
3. Fördela fyllningen på tortillas eller tunnbröd. Rulla ihop och lägg på bleck.
Strö över ost och gratinera i ugn, 200º ca 8-10 min.
4. Blanda majs och purjolök. Häll över limesaft.
5. Servera enchiladas med salsasås och purjolökssallad.

Serveringsportion ca: Enchiladas 2 bröd, kycklingröra 140 g, sallad 75 g, salsasås 0,5 dl
Källa: Lunch guiden våren -97

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen