Draculasoppa med korvfingrar

Draculasoppa med korvfingrar

Gör så här

1. Koka tomater, buljong, ketchup, tabasco och vitlök i ca 5 min. Lägg i pasta och koka ytterligare 5-10 min beroende på pastans koktid.
2. Klipp upp prinskorvarna till hälften i ena änden. Rör ner crème fraiche och lägg i prinskorvarna . Låt soppan koka upp igen. Smaka av med socker, salt och peppar. Red evenutellt soppan med majsstärkelse eller mjöl om du vill ha en tjockare konsistens.



Serveringsportion: Draculasoppa ca 2 dl
Källa: Arla Köket Junior 2:2000

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen