Dillstekt sej med grönärtscrème

Dillstekt sej med grönärtscrème

Gör så här

1. Mixa ärter med gräddfil och gräslök, smaka av med salt och svartpeppar.
2. Vänd sejfilén i dill, salta och peppra.
3. Halstra hastigt och tillaga klart i ugn, 100° till en innertemperatur av 50°.
4. Bryn smör, tillsätt citron.
5. Fördela ägg, ansjovis och häll över det brynta smöret.
6. Servera med kokt potatis.

Serveringsportion ca: 500 g
Källa: Gräddfil 2005

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen