Dillrimmad bakad torsk med kall fänkålssås

Dillrimmad bakad torsk med kall fänkålssås

Gör så här

1. Fördela torsken i bleck. Strö över dill och sedan salt. Låt rimma i ca 1 timme.
2. Tillaga i ugn, 125° till en innertemperatur av 60° ca 16 min.
3. Koka fänkålen i buljong tills den är mjuk. Tag upp fänkålen och spara buljongen.
4. Mixa fänkålen och späd ev med lite av buljongen, låt svalna.
5. Blanda mixet med kvarg och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.
6. Stek stripsen i ugnen enligt anvisningen på förpackningen.

Serveringsportion ca: Torsk 145 g, fänkålssås 85 g, stripes 150 g
Källa: Lunch2:00

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen