Dillig kyckling

Dillig kyckling

Gör så här

1. Bryn kycklingköttet i smör och lägg över i en gryta. Tillsätt buljong och låt koka ca 15 min. Red av med vetemjöl utrört i crème fraiche och koka 5 min.
2. Rör ner dill och smaka av med vinäger, salt och peppar.
3. Servera med potatis och kokta grönsaker.

Serveringsportion: kyckling ca 110 g, potatis ca 130 g, kokta grönsaker ca 50 g
Källa: ArlaKöket Junior nr 2 1999

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen