Dillfrikassé med kyckling

Dillfrikassé med kyckling

Gör så här

1. Bryn kycklingköttet i smör och lägg över i en kokgryta.
2. Tillsätt buljong. Låt koka ca 15 min.
3. Red av med vetemjöl utrört i crème fraiche. Låt koka 5 min.
4. Rör ner dill. Smaka av med vinäger, salt och peppar.
5. Servera med kokt potatis och kokta grönsaker.

Serveringsportion ca: Dillfrikassé 150 g, potatis 175 g, ärtor och morötter 75 g
Källa: Lunchguiden nr2

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen