Dillbakad torskrygg med saffransstekta grönsaker och tomat- och mangosalsa

Dillbakad torskrygg med saffransstekta grönsaker och tomat- och mangosalsa

Gör så här

Dillbakad torskrygg:

1. Sätt ugnen på 100°.
2. Lägg fisken i bleck.
3. Hacka hälften av dillen. Fördela den hackade dillen över fisken och salta.
4. Häll på vin och baka i ugnen till en innertemperatur på 47°.

Tomat- och mangosalsa:

1. Skala och hacka löken. Fräs lök och mango i smör-&rapsolja.
2. Tillsätt krossade tomater och låt sjuda ca 10 min.
3. Tillsätt vatten, buljong, glaze och salt.
4. Smaksätt med saft och rivet skal av citron.

Grönsaksblandning:

1. Ansa och strimla fänkål och pak choi.
2. Fräs grönsakerna i smör och smaksätt med saffran och salt.

Servera gärna fisken med kokt potatis, grönsaker och salsa, toppa med resten av dillen.

Källa: Arla Guldko 2017

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen