Dillbakad fisk med kaviarsås

Dillbakad fisk med kaviarsås

Gör så här

1. Smöra bleck och fördela torsken däri. Salta och peppra.
2. Mixa ihop ingredienserna till dilltäcket i en matberedare. Spritsa och stryk ut blandningen på torskfiléerna. Det är enklast om smöret är riktigt mjukt. Tillaga fisken i ugn, 160° ca 10 min.
3. Koka potatis mjuk i saltat vatten. Smält smör och värm mjölken däri. Häll av kokvattnet och vispa potatisen med mjölken till ett fluffigt mos. Smaka av med salt.
4. Blanda alla ingredienser till såsen och krydda med lite peppar.

Serveringsportion ca: Fisk 320 g, mos 150 g
Källa: Arla Köket Skola-Förskola 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen