Dijon- och äppelsill

Dijon- och äppelsill

Gör så här

1. Låt sillen rinna av ordentligt och skär den i bitar.
2. Vispa crème fraiche till fast konsistens och blanda med gräddfil, senap, dill, äpple och purjolök. Smaka av med salt och peppar.
3. Blanda krämen väl med sillen och låt stå minst 1 tim i kyl innan servering.
4. Servera i glasburk och toppa med strimlat äpple och salladslök.

Tips! Använd ett rött vinteräpple, för den fina smaken och färgens skull.

Källa: Jul 2014 webbrecept

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen