Danskt smörrebröd med stekt fisk och picklesremoul

Danskt smörrebröd med stekt fisk och picklesremoul

Gör så här

1. Blanda ingredienserna till remouladen. Smaka av med salt och peppar.
2. Stek fiskpinnarna i smör eller stek i ugn, 175° och häll över lite smält smör. Låt svalna.
3. Smöra brödet, lägg på fiskpinnarna, klicka över remouladen och garnera med citron och dill.

Serveringsportion ca: Remoulade 25 g, fiskpinnar 50 g, brödskiva 25 g, smör på brödet 5 g
Källa: Arla Köket Senior 1:2000

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen