Daimbrownie

Daimbrownie

Gör så här

1. Smält choklad och smör på svag värme.
2. Vispa socker och ägg vitt och fluffigt. Vänd ner den smälta chokladen och kvarg i äggblandningen.
3. Blanda mjöl och bakpulver med nötter och rör ner i chokladsmeten.
4. Häll smeten i en smord och mjölad springform, ca 24 cm i diameter eller i ett bleck med bakplåtspapper vid större mängd.
5. Toppa med Daim.
6. Grädda kakan i 200°C ca 10 min. Låt stå kallt, gärna över natten, innan servering.
7. Skär i rutor. Blanda matyoghurt med vaniljsocker. Klicka på vaniljkrämen och dekorera med lite riven apelsin.

Serveringsportion ca: 120 g
Källa: En klick betyder så mycket

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen