Currydoftande lammgryta  med kål och morötter

Currydoftande lammgryta med kål och morötter

Gör så här

1. Koka kött, lök, lagerblad och svartpeppar i buljong tills köttet är klart ca 1,5 timme. (Buljongen ska precis täcka köttet.)
2. Tillsätt vitkål, morötter och curry när ca 30 min av koktiden återstår.
3. Tillsätt crème fraiche och låt koka ca 5 min. Smaka av med äppelcidervinäger, socker, salt och nymalen peppar.
4. Tillsätt eller strö över persilja strax före servering. Servera i djupa skålar eller tallrikar, gärna med kokt potatis.

Serveringsportion ca: 550 g
Källa: Arla Köket Lunch 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen