Curry med kokos och kikärter

Curry med kokos och kikärter

Gör så här

1. Fräs vitlök och lök i smör. Tillsätt koriander och rör om. Tillsätt pumpa och bryn under omrörning tills den fått färg. Häll på vatten om det blir torrt.
2. Blanda ner tomater, kokos, ingefära och vatten så att det knappt täcker. Koka under lock ca 15 min.
3. Tillsätt crème fraiche och kikärter. Smaka av med salt och peppar. Koka upp.
4. Garnera med pumpafrön.
5. Servera med potatis och matyoghurt.

Serveringsportion ca: Gryta 325 g, potatis 125 g, matyoghurt 25 g
Källa: Arla Köket Skola 1:2006

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen