Couscoussallad med salta breadsticks och curryspread

Couscoussallad med salta breadsticks och curryspread

Gör så här

1. Kavla ut smördegsplattorna tunt. Skär ut 25/100 remsor, vrid dem lätt och lägg dem på plåtar eller bleck. Pensla med uppvispat ägg och strö över salt. Tillagaa i ugn, 175° ca 20 min.
2. Koka upp buljongen. Lägg couscousgrynen i bleck och slå över buljongen. Rör om då och då. Låt stå och svälla klart ca 15 min. Låt svalna.
3. Blanda grynen med de övriga ingredienserna till salladen. Smaka av med salt och peppar.
4. Blanda dressingen och slå den över salladen.
5. Blanda alla ingredienserna till curryspread. Låt gärna stå kallt ca 1 timme.

Serveringsportion ca: Breadstick 10 g, couscoussallad 220 g, curryspread 50 g
Källa: Lunch2:00

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen