De vegetariska biffarna med couscous innehåller i det här receptet gröna ärter men grönsakerna kan varieras i oändlighet. Servera med en härligt grön örtcrème och ugnsbakade rotfrukter. Biffarna varmhålls enkelt i bleck efter stekning.

Couscousbiffar med Prästost

De vegetariska biffarna med couscous innehåller i det här receptet gröna ärter men grönsakerna kan varieras i oändlighet. Servera med en härligt grön örtcrème och ugnsbakade rotfrukter. Biffarna varmhålls enkelt i bleck efter stekning.

Gör så här

  • Couscousbiffar med prästost:

    • Blanda alla ingredienser till biffarna och smaka av med salt och peppar.
    • Forma till biffar à 60 g och stek i smör på medelvärme.
  • Örtcrème:

    • Mixa lite av crème fraichen med örterna. Blanda örtcrèmen med resterande crème fraiche och smaka av med salt.
  • Rostade rotfrukter:

    • Skär rotfrukterna i bitar, blanda med olja och rosta i ugnen på 200° i 25–30 min. Salta. Blanda med örterna vid servering.
    • Blanda rotfrukterna med örterna vid servering.