Cottage Cheese - och spenatfyllda rårakor

Cottage Cheese - och spenatfyllda rårakor

Gör så här

1. Blanda potatis med lök, spenat, mjöl och cottage cheese. Smaka av med salt och peppar.
2. Forma plättar av potatisen och stek dem gyllenbruna i smör.
3. Koka vitkål i juice och socker ca 1 timme.
4. Tillsätt brytbönor i vitkålskoket de sista minuterna före servering, smaka av med salt och peppar.
5. Servera rårakorna med vitkålen och lingon på tallrik.

Serveringsportion ca: 500 g
Källa: Arla Köket Skola-Förskola 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen