Corn, beans och chips

Corn, beans och chips

Gör så här

1. Bryn lök, farinsocker och chipotlepasta i smör. Tillsätt alla ingredienser till och med grönsaksbuljong och låt koka på svag värme ca 15 min. Smaka av med hickory, salt och peppar.
2. Blanda yoghurt med rivet skal och saft av citron och lime. Smaka av med salt och peppar.
3. Servera grytan toppad med yoghurt, chips och gärna ett gratinerat vitlöksbröd eller ris.

Serveringsportion: Gryta ca 300 g, yoghurt 0,5 dl, majschips 20 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen