Citrusmarinerad couscous

Citrusmarinerad couscous

Gör så här

1. Koka upp buljong med saft från citrusfrukterna. Slå buljongen över couscousen och låt svalna.
2. Blanda samman olivolja, gurka, oliver, citrusskal, lök och krasse med couscousen. Salta och peppra.
3. Smaka av matyoghurt med salt och peppar. Klicka matyoghurten över couscousen.

Serveringsportion ca: couscous 150 g, yoghurt 30 g
Källa: Arla Köket Lätt-Lunch 1:2003

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen