Citrusfyllda suffléäpplen

Citrusfyllda suffléäpplen

Gör så här

1. Skär av ett lock på äpplena. Gröp ur äpplena till hälften. Pensla dem med citronsaft. Baka av äpplena i ugn, 140° ca 10 min, så att de blir lite mjuka men ändå fasta.
2. Blanda apelsin, grape, farinsocker, mandelmassa och crème fraiche. Fyll äpplena.
3. Vispa vitor till ett hårt skum. Vänd i socker. Fördela vitorna över äpplena som fjälltoppar.
4. Baka av i ugnen vid 225° ca 3 min.
5. Servera med vaniljsås.
Tips: Äpplena kan serveras ljumma eller kalla.

Serveringsportion ca: 1 fyllt äpple, 0,5 dl vaniljsås
Källa: Arla Köket Senior nr 2 2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen